MANUS Diensten Jochem van Lier

Jochem van Lier

Jochem van Lier | MANUS Diensten
Valkenierslaan 197, 4834 CE BREDA
06.1887.3496 | info@manusdiensten.nl | www.manusdiensten.nl
KVK 76987884 BTW NL003131486B49

Wat is MANUS?

MANUS is een concept dat ik een aantal jaren geleden heb bedacht, met het doel om mensen een handje te helpen. Door de alsmaar drukker wordende samenleving, waar vergrijzing en werkdruk een steeds grotere rol spelen, lijken soms ogenschijnlijk kleine klusjes toch lastig te klaren. Waar kun je nu de juiste mensen vinden die kwaliteit leveren en die kan ik vertrouwen? MANUS is hierop hét antwoord.

Mijn naam is Jochem van Lier en ik ben in 1978 geboren in Breda. Deze mooie stad heeft mijn hart veroverd en woon er heel graag.

Door 20 jaar te werken in verkoop en management heb ik me gespecialiseerd in communiceren en organiseren en ik heb geleerd hoe hierin succesvol te zijn. Van thuis uit heb ik veel geleerd op het gebied van techniek en ik werk graag met mijn handen. In mijn carrière zocht ik een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis en ervaring maximaal kon inzetten, het concept MANUS werd geboren. 

MANUS ondersteunt particulieren en bedrijven door hand- en spandiensten te verrichten en te assisteren op allerlei vlakken. Ik steek graag de handen uit de mouwen, maar ook door de samenwerking te zoeken met integere en vakkundige vaklieden vormt mijn bedrijf de ideale plaats om al je klussen vertrouwd onder te brengen. Onderhoud, commercie, transport of andere ondersteuning? MANUS zegt: Werk aan de winkel!

MANUS is één naam voor een netwerk van vakmensen en neemt alle zorg uit handen.